Assepoester (2+)

29 februari t/m 26 april

Elke zaterdag en zondag om 11:00 en 13:00

(m.u.v. 7 & 8 maart)

Entreekosten: 8,- per persoon inclusief thee, koffie of Limonade

Duur voorstelling: 35 minuten

Heeft u Hotmail, outlook of live? Dan kan de bevestiging in ongewenst terecht komen. U kunt dit verhelpen door de mail te markeren als gewenst!

Wil je Pietepaf entreekaartje(s) cadeau doen aan iemand? Hier kun je de Pietepaf Cadeaukaart bestellen!

De Pietepaf Cadeaukaart kun je ook altijd in ons theatertje ophalen natuurlijk.

IMG_6551.jpg

Recensies Voorstellingen Pietepaf:

Lieke Taks:

'Hans en Grietje in een nieuw, verrassend jasje. Nooit geweten dat die twee zo geestig zijn en zo mooi kunnen zingen. Dank jullie wel, we komen graag weer eens kijken naar het fijne kleins wat zeker volgt..'

Marleen Henskens:

“Afgelopen zondag waren wij bij de voorstelling van Wendy en Peter Pan. Het was geweldig!!! Dank voor de mooie fantasiewereld die we soms even vergeten.”

Amy Wauben:

“De enthousiaste, warme en ontspannen manier waarop wij voor de Sprookjesweek in de zomer en dit keer voor het kinderfeestje van onze dochter zijn ontvangen was super! We gaan hier zeker vaker komen en hopen dat meer mensen hun kinderen dit laten ervaren. Check de site van Pietepaf, ontdek en geniet samen!”

Viola Bos:

'Zondag met onze 3 kids van 6, 6 en 3 bij de voorstelling Hans en Grietje geweest. Heerlijk kleinschalig, gezellig, lieflijk theater waarin je je ook als ouder weer kind voelt. Kids zaten iedere minuut te genieten en zo zie je hoeveel je kan doen met heel weinig materiaal en ruimte. Ik zou het gaaf vinden als de workshops ook in het weekend waren en dat je je kan inschrijven per keer! Onze kids hebben een levendige fantasie en zouden dat fantastisch vinden. Alleen met co-ouderschap en school is doordeweeks erg lastig. Een voorstelling van rond de 45 min zou denk ik perfect zijn. Top initiatief! Ook de verkleedkleren en snoepjespot. Keep on going, we love it!'

Euphro Blaauw:

Erg leuk, door de eenvoud, de herkenbaarheid in melodietjes van kinderliedjes, en interactie met de kindjes. Laagdrempelig kwa opzet, fijne kleine overzichtelijke ruimte. 
Leuke verkleed kleren aanwezig. Zowel mijn 2'5 jarige als 5 jarige vonden het geweldig! 
Bedankt!

Martine van der Logt:

Geweldig, kleinschalig, laagdrempelig en vooral mooi kindertheater. Kinderen komen binnen en voelen zich meteen welkom en worden bij naam aangesproken. Ze mogen zich verkleden om ondergedompeld te worden in de fantasie. Een WC is aanwezig, toegankelijk voor rolstoelen, het ziet er prachtig uit! Kinderen krijgen een limonade en koffie of thee voor de ouders.

Kindertheater Pietepaf | Stoofstraat 24,  s' Hertogenbosch | Info@kindertheaterpietepaf.nl | Pepita Steins Bisschop | +31 (0)6 4555 2326